Håltagning Stockholm

Håltagning som förenklar ditt byggprojekt

Att göra hål i betong är ett krävande jobb. Det kräver kunskap, tålamod och fysisk kapacitet. Vi har alla dessa egenskaper och kan med glädje hjälpa dig med håltagning.

Är du i behov av håltagning? Välkommen att kontakta oss, vi tar oss an stora och små uppdrag.


Vi tar hål i betong och andra material

Vi genomför håltagning i flera olika typer av material, men betong är det material vi oftast arbetar med. Sjävklart kan vi även utföra håltagning i material som sten, tegel och armerad betong. Vi har arbetat med håltagning i ett antal år och har lyckats samla ihop ett kunnigt och erfaret gäng som utför alla jobb på ett tillfredsställande vis.

Vi använder moderna och starka maskiner för håltagning som garanterar ett gott resultat. Att göra ett gediget arbete i varje moment är ett måste för oss. Boka in oss för en håltagning så kan vi visa vad vi går för!

Håltagning kan vara till nytta i många sammanhang inom bygg. Här är några av dessa:

  • När nya dörrar eller fönster ska installeras.
  • En dörröppning ska breddas.
  • Hål till avlopp eller rör är för små.
  • Toaletter som ska flyttas.
  • Det behövs nya hål för ventilation.
  • Håltagning för hela schakt.

håltagning Stockholm

Behövs vid nybyggnad och renovering

Håltagning kan behövas i de flesta typer av fastigheter – både vid nybyggnation och renovering. Alla typer av byggnader kan ha behov av håltagning vid vissa tillfällen, detta gäller alltså både fastigheter med bostäder som industribyggnader. Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag, byggare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Anlita oss för en kompetent håltagning – vi kan garantera att arbetet blir korrekt utfört och tar ditt bygg- eller renoveringsprojekt i rätt riktning.

håltagning Stockholm

Kompetent håltagning som förenklar byggprojektet